winkel surveillance

Winkel surveillance

Als winkelier wilt u een veilige omgeving voor uw klanten en uw personeel

VEILIG WINKELEN

Professionele winkelsurveillance is helaas niet meer weg te denken uit de moderne winkelstraat. Zowel de grote open winkels als kleine zelfstandige lopen veel kans om bestolen te worden. Omdat u geen goed overzicht heeft, omdat u zich bezig wilt houden met service verlenen en het verkopen van u artikelen, of omdat u geen tijd vrij kunt maken voor het doen van controles. Niet alleen het winkelend publiek, maar ook eigen medewerkers, schoonmakers en leveranciers maken zich nogal eens schuldig aan diefstal. Ook uw klanten winkelen het liefst in een winkel waar een onbezorgde sfeer hangt en ze zich veilig voelen.

EEN BEVEILIGER IN UW WINKEL

Om onbezorgd te kunnen focussen op uw winkel, wilt u de beveiliging van uw zaak overlaten aan iemand die daar echt verstand van heeft. Iemand die weet waar hij of zij op moet letten, welke signalen belangrijk zijn en die een extra controleronde uitvoert. AM Dog Security heeft verschillende professionals in dienst die u kunnen ondersteunen in uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben onze surveillanten de volgende taken in hun pakket.
. Toezicht houden op uw klanten en producten.
. Ingrijpen bij diefstal.
. Assisteren bij calamiteiten.
. Regelmatige controles.
. Rapporteren van verdachte of gevaarlijke omstandigheden.

Bij de controlerondes loopt de surveillant alle ramen, deuren en hekken langs. Is alles wel goed afgesloten? . Valt er iets verdachts te melden? . Op basis van deze informatie adviseert de surveillant u over veiligheidsmaatregelen voor uw winkel. Daarnaast doen onze surveillanten meer dan alleen het bewaken van uw pand en eigendommen. Ook zijn ze deskundig op het gebied van brandveiligheid en hulpverlening bij calamiteiten.

BRANDVEILIGHEID VAN UW WINKELPAND

Onze beveiligers zijn er niet alleen voor het voorkomen van diefstal, maar ook voor de preventie van brand. Daarom controleert de surveillant ook meteen de brandveiligheid van uw pand. Dit doet hij of zijn door het hele gebouw te inspecteren en mogelijk risicovolle situatie in kaart te brengen. Daardoor wordt de kans op brand significant verlaagd. Als er toch onverhoopt brand uitbreekt, schakelt de winkelsurveillant onmiddellijk de hulpdiensten in.

BEDRIJFSHULPVERLENING BIJ CALAMITEITEN

Ook op het gebied van hulpverlening biedt de winkelsurveillant hulp. De surveillanten van AM Dog Security hebben kennis van EHBO en BHV. Daardoor weten ze in geval van nood precies wat te doen, en hoeft u bij geen enkele calamiteit meer met de handen in het haar te zitten.

Uw veiligheid is onze aanpak