graffiti

Objectbeveiliging ter voorkoming van graffiti

Ongewenste graffiti kan een enorme kostenpost betekenen voor eigenaren en/of beheerders van (monumentaal) onroerend goed. Daarnaast zijn ook windmolens, metro’s, treinstellen, trams, bussen en kunstwerken regelmatig het doelwit van graffiti spuiters.

Het illegaal aanbrengen van graffiti is een vorm van vernieling die hoge kosten met zich mee brengt ten behoeve van het verwijderen ervan, nodigt vaak uit tot het aanbrengen van nog meer graffiti en vergroot in veel gevallen ook het risico op andere vormen van vandalisme. Bewaking van het betreffende object kan deze vorm van vernieling voorkomen en is vaak een vereiste van verzekeraars of verhuurders.

De aanwezigheid van de hondengeleiders of de combinatie van hondengeleider en beveiligingsbeambte schrikt kwaad willende af en heeft daardoor een preventieve werking. Kwaad willende zullen hierdoor bij voorbaat eerder kiezen voor een niet beveiligd object om hun kansen op succes te vergroten.

Bij AM Dog Security bent u aan het juiste adres voor deze objectbewaking. Beveiligers met of zonder hond, afhankelijk van de grootte van het te bewaken terrein, worden ingezet voor het houden van toezicht op uw eigendommen of beheersobjecten en het voorkomen van elke vorm van vernieling.

De hondengeleider en/of beveiligingsbeambte van AM Dog Security bewaakt het terrein en loopt externe controlerondes tijdens zijn gehele dienst. Het preventief aanwezig zijn van de hondengeleider en/of beveiligingsbeambte van AM Dog Security voorkomt hoge en niet voorziene kosten aan uw object. Uiteraard ontvangt u van AM Dog Security na elke dienst een dienstrapportage.

Heeft u interesse in een offerte voor onze objectbewaking vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.